Op deze pagina vindt u tips over het snijden, bewaren en het gebruik van onze producten. Als u ook nog een handige tip heeft of een gemakkelijk foefje weet, kunt u dit altijd naar ons mailen, zodat we uw ervaring aan de onze kunnen toevoegen op deze pagina.

Aansnijden


  • De gemakkelijkste manier om taarten aan te snijden is of met een elektrisch mes of met een heet kartelmes. Het handigst is om dan echt te snijden en niet te drukken!
  • Bij grote taarten kunt u een cirkel uit het midden snijden, zodat u het overgebleven stuk dan makkelijker in gelijke blokken kunt verdelen.
  • U zou de taart ook voor gebruik enkele minuten in de diepvries kunnen zetten, zodat deze wat harder wordt en daardoor beter te snijden.


Bewaren


  • Al ons verse gebak kunt u gerust een dag in de koelkast bewaren zonder dat smaakverlies optreedt.
  • Mocht u het gebak langer willen bewaren dan kunt u dat het beste in de diepvries zetten.
  • U kunt ons gebak en taarten prima in onze doos in de koelkast zetten. De dozen zijn van speciaal materiaal gemaakt, zodat het de smaak van het gebak niet aantast.
  • Gebak trekt makkelijk vocht en geur aan. Het is dan ook niet slim om uw gebak samen met sterk geurende producten, zoals vis of ui, in de koelkast te zetten, want deze smaak trekt dan in het gebak.
  • Bonbons, truffels en chocolade kunt u het beste op een donkere, droge en koele plek bewaren (niet in de koelkast, behalve wanneer het echt heet is).
    Slagroomtruffels moeten echter wel in de koelkast bewaard worden.
  • Bepaalde bonbons, zijn korter houdbaar dan andere. U kunt hier altijd in de winkel naar vragen.


Gebruik


  • Probeert u onze bavaroise en kwark gebak eens als een lekker speciaal toetje! Natuurlijk hebben wij ook bavaroise puddingen die hier uitermate geschikt voor zijn!
  • Als uw gebak in de diepvries staat en u heeft het nodig voor de volgende dag, kunt u dit het beste de avond van tevoren in de gesloten doos in de koelkast zetten. Het gebak is dan heerlijk vers voor gebruik!
  • Heeft u nu een bevroren taart en wilt u die snel gebruiken dan ontdooit deze natuurlijk sneller als u hem meteen in punten snijdt!